DA WU SUSHI FUSION

Recentebeoordeling


3 sterren uit 724 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Wu Sushi Fusion. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2024 om 9:56 Eten was koud, viel uit elkaar en duurde vreselijk lang
27 apr 2024 om 20:47 Warme gerechten koud bij ophalen en het vet druipt er van af. Sushi valt uit elkaar en zit weinig smaak aan. Kwaliteit word met de dag minder voor ons de laatste keer geweest.
26 apr 2024 om 18:43 Super
8 apr 2024 om 16:47 Bezorgtijden heel slecht in de app staat met 20 minuten is het er maar pas na 75 was het eten er. En als je ze belt zeggen ze dat ze bezorger onderweg is, Klopt niet. Eten was tevens prima te doen.
24 mrt 2024 om 9:37 Ruim van te voren op tijd besteld en precies optijd geleverd. Ingrediënten waren krask vers, eten heel goed met veel extra's! Gaan wij zeker overdoen!
10 mrt 2024 om 19:41 Het was gewoon goed. Heb weer genoten.
17 feb 2024 om 14:10 Super lekker en echt grote porties
14 feb 2024 om 21:03 Slechte smaak en geen topkwaliteit.
14 feb 2024 om 20:01 Bestelling waren ze vergeten , en bestelling was incompleet, slechte zaak jongens
8 feb 2024 om 19:07 eten was goed en beetje warm maar verders goed
2 feb 2024 om 18:26 Het eten is prima. Alleen de bezorging is de laatste tijd niet goed. Langer dan anderhalf uur gewacht terwijl in de app aangaf dat het binnen 25 minuten bezorgd zou worden. Als je belt krijg je te horen dat de bezorger onderweg is maar klopt niet.
28 jan 2024 om 11:19 Bestelt om 17:15, om 19 uur nog niks gehoord. Ik heb vanaf 19 gebeld maar niemand nam op, om 20 uur werd er eindelijk opgenomen en toen werd mij vertelt dat de bezorger onderweg was. Bezorger kwam pas om 20:45 aan met KOUD eten, nooit meer!!