DA WU SUSHI FUSION

DA WU SUSHI FUSION Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Wu Sushi Fusion. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 22:34 Heerlijk gegeten ook een van de weinige plekken met Japanse radijs shushi.
29 jul 2022 om 9:08 Goed te doen en ok lekker op de tijd die we afgesproken hadden en ok de dingen die warm moesten waren goed warm
28 jul 2022 om 10:57 Overal erg veel taugé in.zelfs de chinese bami,zat er vol van.dat mag wel wat minder!!
25 jul 2022 om 20:50 Goede porties en altijd heerlijk
24 jul 2022 om 21:59 Heerlijk zoals altijd en heel snel bezorgd !
18 jul 2022 om 12:59 Heerlijk
17 jul 2022 om 19:17 Ordered chinese: crispy babi pangang (fo-nam) and spicy tau fu. Well the Fo-Nam was not crispy at all, and the Spicy Tau-Fu tasted like, hmmmm, nothing. Will not order here again.
14 jul 2022 om 16:36 Eten was goed heet.! We hadden thaise kip Volgende keer bestellen met minder rode peper
8 jul 2022 om 23:57 Was lekker ik had 15min voor de sluit besteld als nog me eten gekregen bedankt!
7 jul 2022 om 23:08 Sushi/Sashimi was lekker. De sushirijst was erg goed. Ook de fujong hai was erg lekker. Mocht ik toch nog iets te jammeren hebben dit keer, graag een beetje meer sojasaus en de vegetarische sushi apart. Want we hebben een vegan in huis.
4 jul 2022 om 22:19 Geweldige tent eten smaakt altijd goed
3 jul 2022 om 22:53 In de ochtend besteld en precies op de gewenste tijd bezorgd. Super lekker